Delphix Products

Expand all | Collapse all

Provison and masking is not working properly through delphix engine

  • 1.  Provison and masking is not working properly through delphix engine

    Posted 04-26-2018 12:16:00 PM

    We are unable to do the provision and the masking together. 
    If we are doing the provision while adding the masking job in the delphix engine we are unable to see the data VDB. 
    It is really helpful if you can help in this ASAP

    Thanks in advance


  • 2.  RE: Provison and masking is not working properly through delphix engine

    Posted 04-26-2018 12:23:00 PM
    Hi Swathy,  Your description is a little vague.  When you say you cannot see the data VDB do you mean that the provision job finishes but the VDB cannot be accessed or is the column data missing?  Does the provisioning job complete?  Does the masking job fail?  If the maskig job fails then the VDB will not be provisioned for security reasons.
    Regards,
    Gary


  • 3.  RE: Provison and masking is not working properly through delphix engine

    Posted 04-26-2018 12:26:00 PM
    Can you run the masking job manually on a copy of the VDB? - see whether it completes successfully and see how long it takes.


  • 4.  RE: Provison and masking is not working properly through delphix engine

    Posted 04-26-2018 12:32:00 PM
    Hi Gray,

    Thanks for your response.
    Yes masking job is completed through delphix masking suite.But when we use the same job while provision the VDB we are unable to see the data in the VDB.
    There is no error message.

    Thanks in advance


  • 5.  RE: Provison and masking is not working properly through delphix engine

    Posted 04-26-2018 12:54:00 PM
    Hi Swathy,
    Well I just tested on my viersion 5.2.3.1 and all seems fine.  So I would check that the masking job has run and completed successfully - you can see that in the UI clicking the Admin Tab then logs and scrolling down.  You can also look in the Actions bar in the Delphix Admin console and see that the masking actually ran.  You can also look in the logs on the Delphix Engine - System|Jobs.
    If it's not obvious then please raise a support case and provide a support bundle.
    Regards,
    Gary


  • 6.  RE: Provison and masking is not working properly through delphix engine

    Posted 05-07-2018 07:23:00 AM

    Hi Swathy,

    Please can you confirm the following:

    - Job is configured as multitenant on masking engine
    - You have associated the masking job with dsource
    - At VDB provision time you choose the masking job to be applied on the vdb


    Regards,

    Mouhssine