Delphix Products

Expand all | Collapse all

admin portal problem when Delphix server setup with NAT

Jump to Best Answer
  • 1.  admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-24-2015 10:24:00 AM
    Hi, 

    I run landshark on Fushion 8.

    I have set up target and source env with NAT.
    When i set up thet delphix server i think it was don automaticly with Bridged (Autodetect).

    With autodetect on the delphix admin partal works.
    With Nat on i can ping the delphix server from the source and target, and the initial set up of the environment works.

    But i should have Nat set on all VMs as i understand, so i don ́t have to switch settings between sync of source/target and delphix server, and be able to run the delphix admin portal.

    Is there a way to get this right, or do i have to delete the VMs and start all over again?
    And the assure NAT is set for the WMs before first turning them on.

    Best regards, 
    Per
    #DemoEnvironment


  • 2.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-24-2015 01:26:00 PM
    Hey Per, I am not sure I understand what the current issue is.

    From what I gather:
    1) You originally didn't have everything on NAT
    2) Now you do

    Is everything working now? If not, I advise to power all three VM's down, ensure they are all on NAT, and then power them on. Landshark should detect any changes and repair them, if necessary. 



  • 3.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-25-2015 05:23:00 PM
    Hi, 

    sorry for the bad description.

    1) yes (Only target and source)
    2) yes

    Now i can Ping the Delphix Server, but i am not able to connect to the delphix admin portal by giving the ipadress in the web browser. (By giving 192.168.2.131)

    Any suggestions?

    Best regards, 
    Per


  • 4.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-25-2015 05:25:00 PM
    can you ping the admin portal IP from your computer?


  • 5.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-25-2015 05:26:00 PM
    no
    // Per


  • 6.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-25-2015 06:29:00 PM
    Ok. So, is the IP address of your Delphix Engine 192.168.2.131? What are the IP's of your Linux source and Linux Target? If you are on a Mac or Linux-based computer, please give me the output of the following two commands:
    ifconfig -a
    netstat -rn

    If you are on a Windows-based computer, please give me the output of the following two commands:
    ipconfig /all
    netstat -rn


  • 7.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-25-2015 07:02:00 PM
    Hi, 

    can i mail them to you?

    Best regards, 
    Per




  • 8.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT

    Posted 10-25-2015 08:25:00 PM


  • 9.  RE: admin portal problem when Delphix server setup with NAT
    Best Answer

    Posted 10-27-2015 04:30:00 PM
    To close the loop, the issue was with the way Per's fusion was configured for NAT that conflicted with other networks to which his Mac was connected.