Delphix UI not working in Google Chrome since upgrade to

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Hi
We upgraded to delphix 4.3.3 yesterday from 4.1 and now the UI no longer works in Chrome.  I get the error

Communication Error:
HTTP Error: 404Status text: Not Found
Response text: <!DOCTYPE html><html><head><title>Apache Tomcat/8.0.14 - Error report</title><style type="text/css">H1 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:22px;} H2 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;} H3 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:14px;} BODY {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:black;background-color:white;} B {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;} P {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A {color : black;}A.name {color : black;}.line {height: 1px; background-color: #525D76; border: none;}</style> </head><body><h1>HTTP Status 404 - Not Found</h1><div class="line"></div><p><b>type</b> Status report</p><p><b>message</b> <u>Not Found</u></p><p><b>description</b> <u>The requested resource is not available.</u></p><hr class="line"><h3>Apache Tomcat/8.0.14</h3></body></html>


Then all the dSources are shown as disabled and I cannot see environments, users and VDBs.

Works fine in IE

Photo of Mark Hayter

Mark Hayter

  • 766 Points 500 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Neal Stack

Neal Stack, Official Rep

  • 2,592 Points 2k badge 2x thumb
Official Response
Hello,

I use Chrome for everything and I am not having this issue. Try clearing the cache and then restart Chrome and see if that helps.

If you can try Chrome from someone else's desktop and it works there it might give a hint that there is an issue in your environment.

Thanks,
  Neal