Getting started with Trial

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
I have launched the 3 VM's with VMWare Player (Source, Target and VMWare Engine), no issues there it appears even though i am not using the VMWare Workstation (this may be my problem, not sure). Following the video's, i am having difficulty in logging into the console of the Delphix engine to perform the config section. The video and email login information (sysadmin@SYSTEM or root) fail to work for me. I am at a loss right now.
Photo of Sean

Sean

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
  • Failure to Launch

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,418 Points 10k badge 2x thumb
Official Response
Hey Sean, VMWare Player should work, though I have not tested it with Landshark. Offhand, I could see a potential issue with network types and VMWare player. Do you have a green screen on your Delphix Engine VM? If the screen stays brown, then you will not be able to login to configure the Engine. Once the screen is green, you can login with the sysadmin@SYSTEM (case sensitive). The password should be in the original email that you received with the download information.
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,418 Points 10k badge 2x thumb
Official Response
We got Sean sorted. Everything appears to be working normally, but our instructions were a little confusing. I pointed Sean to the Quick install video, and he's going from there. So, it appears all is well for VMware player. I am updating our information thanks to Sean's feedback.