scp to landshark fails

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
I want to try to run putty from landshark so trying to scp the file there

trying to scp a putty file to landshark

scp putty-2015-12-07-installer.exe delphix@172.16.200.103:/u01/app/
Connection closed by 172.16.200.103
lost connection
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
Hey Betty, unsure what's going on. But, you can't run a Windows executable on a Linux server. 

Can I ask why you want putty on the Linux Server? It has ssh on it already.
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
I was just trying to scp a file to landshark - wanted to scp and oracle upgrade there
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
What operatings system are you trying to scp from?
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
cygwin
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
Ok. Then that should work. Can you do this? ssh delphix@172.16.200.103
(Edited)
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
ssh delphix@172.16.200.103
Connection closed by 172.16.200.103
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
Have you tried rebooting that VM? If so, post the output of ssh -v delphix@172.16.200.103
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
ssh -v delphix@172.16.200.103
OpenSSH_7.1p1, OpenSSL 1.0.2e 3 Dec 2015
debug1: Connecting to 172.16.200.103 [172.16.200.103] port 22.
debug1: Connection established.
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_rsa type -1
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_rsa-cert type -1
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_dsa type -1
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_dsa-cert type -1
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_ecdsa type -1
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_ecdsa-cert type -1
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_ed25519 type -1
debug1: key_load_public: No such file or directory
debug1: identity file /home/Revi/.ssh/id_ed25519-cert type -1
debug1: Enabling compatibility mode for protocol 2.0
debug1: Local version string SSH-2.0-OpenSSH_7.1
debug1: Remote protocol version 2.0, remote software version OpenSSH_5.3
debug1: match: OpenSSH_5.3 pat OpenSSH_5* compat 0x0c000000
debug1: Authenticating to 172.16.200.103:22 as 'delphix'
debug1: SSH2_MSG_KEXINIT sent
ssh_dispatch_run_fatal: Connection to 172.16.200.103: Software caused connection abort
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
have you tired rebooting the 172.16.200.103 vm? Is 172.16.200.103 the Linux Target?
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
I just rebooted again - ran the ssh above with the same result - yes the target is 172.16.200.103
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
Are you able to access : http://172.16.200.103:8000
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
no
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
What steps have you completed in the quick install guide?
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
I have completed all the install steps - this was running without issue and I had shut things down for a bit and just yesterday brought this back online - I have in the past been able to scp so not sure what is going on now - I can try to re-install ssh on Cygwin to see if that helps
Photo of Adam Bowen

Adam Bowen, Official Rep

  • 17,420 Points 10k badge 2x thumb
Bev, I don't think the issue is ssh or cygwin. If you can't access that webpage either, the issue is higher up the stack than that. Are you able to ssh into the linuxsource?
Photo of Beverley K Belk

Beverley K Belk

  • 510 Points 500 badge 2x thumb
I just tried to ssh to source and it worked just fine